Η RiAct Actuaries έχει ως κύριο μέτοχο και ιδρυτή την κυρία Ηρώ Καρανικόλα ενώ το δίκτυο των συνεργατών της αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της διαχείρισης κινδύνων, της αναλογιστικής και οικονομικής επιστήμης.

Η Ηρω έχει σπουδάσει Στατιστική & Αναλογιστική Επιστήμη, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών.
Εργάζεται ως αναλογιστής εδώ και 15 χρόνια και έχει συνεργαστεί τόσο με συμβουλευτικές εταιρείες όσο και με ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Έχει ξεκινήσει την καριέρα της στην IΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ συνέχισε στην Sigma Actuaries ως σύμβουλος αναλογιστής σε ασφαλιστικές εταιρείες γενικών ασφαλίσεων στη Μέση Ανατολή ενώ ως το Σεπτέμβριο του 2014 κατείχε τη θέση της Επικεφαλής Αναλογιστή της KPMG Ελλάδος. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση κινδύνων, στην αναλογιστική, στον έλεγχο ασφαλιστικών επιχειρήσεων ενώ είναι γνώστρια το νέου νομοθετικού Πλαισίου Solvency II, έχει εκπονήσει αρκετές μελέτες αποτίμησης παροχών προσωπικού IAS19R σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις ενώ έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα εξαγορών ασφαλιστικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία πενταετία.  

Υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις αλλα και ελεγκτικές εταιρείες καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας σχετικά με την αναλογιστική, τη διαχείριση κινδύνων και τη λειτουργία της ασφαλιστικής επιχείρησης.

Πελάτες

 

 Οι πελάτες μας είναι μεγάλες ασφαλιστικές και εμπορικές εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες της Ελλάδας αποτελεί για εμάς προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας.

Καριέρα

 

 

 

 

 

 

 

Προσφέρουμε μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες μας ενώ ενδιαφερόμαστε πάντα για νέες συνεργασίες.

*********************************************************************************************************************

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

120260032