Εξετάσεις Πιστοποίησης Πρακτόρων - Ασφαλιστικών Υπαλλήλων

Καταχώρηση 2019/02/25

 Εκπαιδευτικό Υλικό -Δείγμα

Για να μάθετε το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 213-0994080 ή στείλτε email στο info@riact.gr.

Με αφομή την ανακοίνωση του προγράμματος εξετάσεων έτους 2019 για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων από την Τράπεζα της Ελλάδος, η RiAct επιθυμεί να ενημερώσει τις Ασφαλιστικές Εταιρείες και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές πως διοργανώνει ενδοεταιρικά σεμινάρια προκειμένου οι υποψήφιοι να προετοιμαστούν κατάλληλα και να επιτύχουν στις εξετάσεις.

Η RiAct έχει σημειώσει 98% ποσοστό επιτυχίας συμμετεχόντων σε προηγούμενες εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών προϊόντων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 213-0994080 ή στείλτε email στο info@riact.gr.

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων

Αίτηση Συμμετοχής

Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης

Υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις αλλα και ελεγκτικές εταιρείες καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας σχετικά με την αναλογιστική, τη διαχείριση κινδύνων και τη λειτουργία της ασφαλιστικής επιχείρησης.

Πελάτες

 

 Οι πελάτες μας είναι μεγάλες ασφαλιστικές και εμπορικές εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες της Ελλάδας αποτελεί για εμάς προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας.

Καριέρα

 

 

 

 

 

 

 

Προσφέρουμε μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες μας ενώ ενδιαφερόμαστε πάντα για νέες συνεργασίες.

*********************************************************************************************************************

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

120260032