Εξετάσεις Πιστοποίησης Πρακτόρων - Ασφαλιστικών Υπαλλήλων

Καταχώρηση 2019/01/14

Με αφομή την ανακοίνωση του προγράμματος εξετάσεων έτους 2019 για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων από την Τράπεζα της Ελλάδος, η RiAct επιθυμεί να ενημερώσει τις Ασφαλιστικές Εταιρείες και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές πως διοργανώνει ενδοεταιρικά σεμινάρια προκειμένου οι υποψήφιοι να προετοιμαστούν κατάλληλα και να επιτύχουν στις εξετάσεις.

Η RiAct έχει σημειώσει 98% ποσοστό επιτυχίας συμμετεχόντων σε προηγούμενες εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών προϊόντων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Πετρίδη στο τηλέφωνο 213-0994080 ή στείλτε email στο info@riact.gr.

 

Δελτίο Τύπου #2-14/1/2019

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων

Ύλη Εξετάσεων Πρακτόρων-Ασφαλιστικών Υπαλλήλων

Αίτηση Συμμετοχής

Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης

 

H RiAct έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας εξετάσεων καθώς και Τεστ προσομοίωσης ώστε να διευκολύνει τους υποψηφίους στην προετοιμασία τους.

Για να μάθετε το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού τηλεφωνήστε στην κυρία Πετρίδη στο τηλέφωνο 213-0994080 ή στείλτε email στο info@riact.gr.

 

Εκπαιδευτικό Υλικό -Δείγμα

 

Υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις αλλα και ελεγκτικές εταιρείες καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας σχετικά με την αναλογιστική, τη διαχείριση κινδύνων και τη λειτουργία της ασφαλιστικής επιχείρησης.

Πελάτες

 

 Οι πελάτες μας είναι μεγάλες ασφαλιστικές και εμπορικές εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ η συνεργασία μας με μια από τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες της Ελλάδας αποτελεί για εμάς προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας.

Καριέρα

 

 

 

 

 

 

 

Προσφέρουμε μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες μας ενώ ενδιαφερόμαστε πάντα για νέες συνεργασίες.

120260032